Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

LAKA ENČILADA - FIL ZA TORTILJE

4 pileća bela mesa skuvati u 3 šolje buljona, sa 1 lovorovim listom, malom glavicom luka, isečenom na četvtke i grančicom origana. Kuvati 10 minuta na tišoj vatri, pa iskidati na vlakna. Dodati 1/2 šolje supe, 2 kašike paradajz pirea, 1 kašičicu mlevenog kima, 1 kašičicu čili začina i malo soli. Puniti 8 zagrejanih tortilja, uviti i poređati u vatrostalnu posudu. Preliti vrućim sosom napravljenim od 2 šolje paradajz sosa, 2 kašičice ljutog sosa, 1 kašičice čili začina i mrvice cimeta. Odozgo posuti sa 2 i po šolje rendanog sira. Zapeći na najjače 5 minuta, da se sir otopi.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch