Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KRMENADLE NA POVRĆU

Izdinstati na masnoći crni luk, pa dodati raznobojne paprike sečene na rezance po dužzini. Posoliti i pobiberiti i prodinstati. Zatim dodati paradajz isečen na kriške i nastaviti sa dinstanjem. Pri kraju, naseći beli luk, naliti belim vinom i bujonom.
Ispeći na masnoći posoljene i pobiberene krmenadle, pa ih staviti odozgo na povrće, naliti belim vinom i bujonom da ogreznu, poklopiti i ostaviti da se sve kuva na tihoj vatri, dok tečnost ne ispari.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova