Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KOVAČ ŠNICLA

Potrebno je:

800gr. mesa od krmenadli(bez kostiju)
8 kuvanih jaja
4 cena belog luka
pola veze peršuna
8 šnita šunke
8 šnita kačkavalja
8 kašika supe
Meso iseći na četiri šnicle i dobro ih ulupati.Na polovinu rastanjene šnicle staviti po dva šnita šunke, dva kuvana jajeta i preko njih dve šnite kačkavalja,pa preklopiti šniclu.Šnicle uvaljati u brašno samo sa donje strane, pa sa te strane staviti u dobro zagrejano ulje.Šnicle pržiti sa obe strane,kad porumene posuti ih seckanim belim lukom i peršunom, jos malo upržiti i potom naliti supom.Dinstati dok jelo ne bude gotovo.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.