Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KISELE PAPRIKE PUNJENE PASULJEM

Sastojci:

1/2 kg tetovca,
8 kiselih babura,
4 crna luka,
ulje, biber, so

Priprema:

Pasulj sa iseckanim lukom dobro skuvati i ocediti. Dodati biber, ulje i so po želji i malo izgnječiti.
So se i ne mora dodavati jer su kisele paprike već slane. Uzeti babure pa ih naputi pasuljem.
U pleh staviti preostali pasulj i po njemu ređati punjene paprike. Staviti u rernu dok paprike ne
porumene.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.