Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KASAPSKI ĐUVEČ

600 g svinjskog mesa iseći na kocke, malo propržiti na ulju da dobije rumenkastu boju
a zatim nalivati po malo tople vode i dinstati ( dok meso ne omekne). Dok se meso dinsta
dodati 3 glavice sitno seckanog crnog luka i 3 šargarepe isečene na kockice. Onda dodati
3 sveže paprike sečene na kockice i 3 paradajza na kriške, posoliti pa dobro promešati i
propržiti.Kada je dobro uprženo dodati kašičicu aleve paprike, šoljicu pirinča i 1/2 kg
krompira oljuštenog i isečenog na kriške. Naliti vodom da ogrezne, dodati peršun i
staviti u vrelu rernu da krčka, dvadesetak minuta dok voda ne ispari. Prijatno!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.