Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KAKO NAPRAVITI PUSLICE?

Belanca od 3 jaja mutiti uz dodavanje 150 g šećera kašiku po kašiku, pa dodati kašičicu sirćeta.Šne koji se umuti od belanca i šećera mora biti čvrst (ako se okrene sud u kome je umućen, šne se ne sme se pomeriti).Tako umućen šne spuštati kalupom ili uzimati kašikom i stavlajti na podmazan i brašnom posut pleh. Pećnicu zagrejati na 150 stepeni pa peći puslice 1 sat da se malo dignu i dobiju blago žućkastu boju.

Puslice

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.