Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

KAKO NAPRAVITI DOMAĆE REZANCE ZA SUPU?

Umesiti testo od 250 g brašna, 2 jaja, 3 supene kašike vode i malo soli. Kada je testo dobro umešeno od njega razviti oklagijom koru debljine 2 - 3 mm i ostaviti je u toplom da se prosuši oko 1 sat. Onda je lagano namotati u rolnu i oštrim nožem pažljivo popreko seći na 1/2 cm rastojanja da se dobiju rezanci. Rezance u toplom još malo prosušiti i onda su spremni za u supu.

Rezanci za supu

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.