Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

GNEZDA PUNJENA PEČURKAMA

Potrebno je:
800gr. šampinjona
so,biber
kašičica začina C
malo margarina za prženje
peršunov list
jaje
pakovanje lisnatog testa
Rastanjiti lisnato testo na centimetar debljine i seći pravougaonike iste veličine,s tim što se polovini izvadi sredina.
Redjati šuplji pravougaonik na puni pravougaonik,spajajuci ih belancetom,a gornju ivicu testa premazati žumancetom i ispeći.
Kada su gnezda pečena pune se dinstanim pečurkama,koje se eventualno zguste kašičicom gustina ako ostane previse vode u njima.
Ovo testo se može seći i okruglo,ali je tada veci "gubitak" testa.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.