Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

GASPAĆO (HLADNA ČORBA)

Samleti na mašini za mlevenje mesa (ili u mikseru):
paradajz bez ljuske,
raznobojne paprike,
krastavac,
crni i beli luk,
sredinu hleba.

Propasirati, kako bi se dobila relativno tešna masa.

Pripremiti vinegret:
malo soli,
sirće,
malo tobaskoa (ljutog sosa)

Sve promešati i usuti u propasiranu tečnost. Promešati, pa dolivati, kap po kap, oko 1 dcl ulja, stalno mešajuci (kao majonez). Po ukusu jos dodati soli i bibera, pa staviti u frižider da se hladi.
Servirati hladno, posuto na kockice seckanim raznobojnim parikama, kao i seckanim peršunovim listom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova