Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

FILE SA PEČURKAMA - II NAČIN

Potrebno je:
1kg svinjskog filea,
1kg pečurki,
3 kisele pavlake,
malo peršuna,
200ml belog vina,
1 glavica crnog luka i ulje (so i vegeta se podrazumevaju.)
Svinjski file uvaljati u brašno i ispržiti u ulju toliko da dobije crvenkastu boju.
Pečurke iseckati i prondistati na tihoj vatri,dodati 1 glavicu sitno iseckanog crnog luka,iseckanog peršuna i vegetu po ukusu.
200 ml belog vina dodati pri samom kraju dinstanja. File koji ste propržili u ulju naredjati u šerpu
(koju ste odredili za pećnicu) ili u dubljoj tepsiji,pri redjanju svako parče mesa posoliti.
Preko mesa staviti izdinstane pečurke i stavite da se zapeče na temeraturi od 250c,oko 20-tak minuta.
Razmutiti 3 kisele pavlake i staviti preko pečurki. Sa pavlakom peći jos toliko da se stvore žuto-crvenkasti krajevi.

1 коментар :


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

TopOfBlogs
Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.




presearch