Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČORBA OD PEČURAKA SA PARADAJZOM

Sastojci:

1/2 kg svežih pečuraka,
1 crni luk,
peršunov list,
aleva paprika,
paradajz pire

Priprema:

Na ulju propržiti seckani luk, dodati peršunov list i malo aleve paprike. Na to dodati isečene pečurke, dobro ih izdinstati na ulju, a kada su mekane naliti 1 litar mlake vod. Kada čorba provri staviti paradajz pire u razmeri 2/3 vode i 1/3 paradajza. Kuvati još malo, a zatim po ukusu posoliti i služiti.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.