Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ČORBA OD MIROĐIJE

Sastojci:

jedna manja glavica luka,
2 veze mirođije,
2 čena belog luka,
ulje, biber u zrnu

Priprema:

Luk se sitno isecka i dobro prodinsta na ulju i malo vode. Iseckana mirođija, biber i beli luk (ne secka se) stave se sa izdinstanim lukom i pirjane nekoliko minuta neprestano mešajući varjačom. Nalije se sa pola litre tople vode, poklopi i ostavi da se kuva oko pola sata. Po želji se može zakiseliti.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.