Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

BELI PASULJ

Potrebno:

500 grama junetine

500 grama belog pasulja
1 veliki luk

1 decilitar maslinovog ulja

1 kašika paradajz pirea

2 male kašike paprika začina
Pasulj se stavi u
vodu dan pre kuvanja. Izdinstati iseckan luk u jednu veću šerpu. Iseci junetinu i izdinstaj. Stavi paprika začin i paradajz
pire. Mešati dobro. Dodaj 1, 5 litra vode, pasulj neka se kuva oko 1 sat.

Servira se sa pirinčem i belim hlebom.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Registujte domene po povoljnoj ceni. U kontrol panelu imate potpunu kontrolu nad domenima čak iako nemate predznanje ili ste napredni korisnik. Pomoću Sitebuilder-a možete napraviti Vaš sajt - brzo i lako bez ikakvog predhodnog znanja. Jednim klikom možete pokrenuti blog ili web prodavnicu (alat je jednostavan za korišćenje i odmah možete početi sa prodajom Vaših proizvoda).

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Top blogova