Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

BELA OBLANDA

150gr.vode,450gr.šećera i 1 margarin staviti na ringlu da se istopi i prokuva pa dodati 400gr. mleka u prahu(preporučujem Zaječarsko jer je najbolje).Sve to dobro umešati da se masa izjednači i filovati veliku oblandu tako da vam jedan list oblande ostane neiskorišćen.Ako pak filujete malu oblandu preostali fil prelijte preko.Ostaviti preko noći na hladnom mestu(špajz,podrum)da se stegne,pritisnuti nečim teškim i sutradan služiti.Verujte veoma brzo i lako se sprema,a izvanredna je poslastica za sve sladokusce.Jedino treba malo više da raširite kesu jer Zaječarsko mleko u prahu nije za svačiji džep!

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.