Recepti i saveti za pripremanje hrane. Prijatno mesto za sve gurmane i one koji to još uvek nisu. Recipe search by Google.

ANANAS TORTA

2 kutije piškota
1 konzerva ananasa
3 jaja
8 kašika šećera
3 kašike mleka
100gr.suvog grožđa
100gr.mlevenih oraha
250gr.ulupanog šlaga
Na pari umutiti žumance,mleko i 3 kašike šećera sve dok se krem ne zgusne. Ohladiti ,zatim umešati ananas (koji je predhodno isceđen i iseckan na kockice),suvo grožđe,mlevene orahe i šlag. Piškote umakati u sok od ananasa i redati na tacni zatim premazati kremom i tako redom dok se ne potrosi sav materijal.
Tortu preko premazati snegom od belanaca umiksanim sa 6 kašika šećera.

Нема коментара :

Постави коментар


Prijatno! - Recepti i savetiAko želite da nas podržite?
Naš logo izgleda ovako.
Kod možete preuzeti na stranici administratora. Hvala!
”go"

Web panel JaZnam čini grupa ljudi koji žele da učestvuju u online anketiranju gde imaju mogućnost da izraze svoje mišljenje. Teme istraživanja su raznovrsne, tako da je učestvovanje vrlo zabavno, a pored toga za saradnju ćete biti i nagrađeni.Dakle, što više anketa ispunite – više bodova osvajate.

Ako želite da nove recepte pročitate prvi? Unesite svoju email adresu:

Čitaoci

Slučajni izbor recepta

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.